Hieronder een selectie van publicaties, magazines, boeken, huisstijlen, advertenties en campagnes door mij ontworpen. Onder andere in opdracht van communicatiebureau Het Inventief

Goede bedoelingen onder de loep

Verhalen over mensen die de wereld zelf mooier willen maken

Duizenden Nederlanders vertrekken met de beste bedoelingen naar landen in Afrika en Azië omdat ze de wereld zélf mooier willen maken. Dat doet iets. Met hen én met de wereld. Maar niet altijd wat je verwacht. Guido Castagna en Maaike Jonker zochten twintig particuliere initiatieven op in Oost-Afrika. Een gepensioneerde echtpaar dat geiten uitdeelt in een Oegandees dorp. Een tropenarts die in Kenia een school voor verpleegkundigen begon. En vele andere Nederlanders die zélf het verschil willen maken. Voor Maaike en Guido mocht ik dt mooie project vormgeven tot prachtig boek, gevuld met vele foto's van de bezochte projecten. In opdracht van Guido Castagna en Maaike Jonker.

Nieuwe publicatie: einde aan de pijn

Boekje suïcidepreventie voor GGz Breburg

Trots presenteer ik het boekje Einde aan de pijn (suïcidepreventie) dat ik gemaakt heb voor de Cliëntenraad van GGz Breburg, bij deze een inkijkje ìn het boek. Het boekje is helemaal gevuld met verhalen van familie, ervaringsdeskundigen, hulpverleners, getuigen (politie, ehbo, treinpersoneel). Al deze verhalen maakt dat het een indringend boekje is geworden, dat maat één doel heeft: mensen aan het praten krijgen over zelfdoding, want op praten over suïcide rust nog steeds een taboe. Als afwisseling tussen alle verhalen door staan inspiritional spreads elke keer tussen de hoofdstukken door. Als je geïnteresseerd bent in het boekje, neem dan contact met mij op!
Iov Het Inventief

06 - 51 13 84 82

Heleenverhoevenontwerpt@gmail.com